Φριτέζα Ηλεκτρική με καπάκι Πυρέξ

Φριτέζα αντικολλητική αλουμινίου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα με εξαιρετικής ποιότητας πέντε στρώσεις Tεφλόν, για αντοχή στο χρόνο και ευκολία στο καθάρισμα. Ιδανική για τηγάνισμα πατάτας. Το σχήμα του σκεύους είναι κατάλληλο, καθώς πλαισιώνει απόλυτα το καλάθι, χωρίς να αφήνει περιττό κενό. Αυτό σημαίνει σημαντική οικονομία στο λάδι που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Το καλάθι είναι ελληνικής κατασκευής, ανθεκτικότατο στη χρήση, και το καπάκι αυθεντικό Πυρέξ Γαλλίας. Με διαφορά η καλύτερη φριτέζα αλουμινίου στην αγορά.

 

 

Νο 24 6 02.30.24 5204118230242 10 εκ.

Υλικό: Αλουμίνιο

Χρώμα: κόκκινο “keystone”

Πάχος: 3,3 χιλιοστά

Κεραμική

Ηλεκτρική

Υγραερίου

Ασφαλές για φαγητό

Μην το βάζετε κάτω από νερό ενώ είναι ακόμα ζεστό

Ανακυκλώσιμο

Πριν από την πρώτη χρήση πλύνετε το σκεύος με ζεστό νερό, καθαριστικό υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι.

Για καλύτερα μαγειρικά αποτελέσματα, πάντα να μαγειρεύετε αν είναι δυνατόν σε χαμηλή ή μέτρια φωτιά.

Μην υπερθερμαίνετε το σκεύος όταν είναι άδειο. Το σκεύος έχει κατασκευαστεί για να αντέχει τις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας. Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής προτιμήστε να αφήνετε να κρυώνει προτού το πλένετε με ζεστό νερό. Χρησιμοποιείτε μόνο ξύλινα, πλαστικά ή εργαλεία από σιλικόνη για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της αντικολλητικής επίστρωσης. Μην κόβετε το φαγητό μέσα στο σκεύος με αιχμηρά εργαλεία.

Το σκεύος είναι κατάλληλο για χρήση στο πλυντήριο πιάτων. Συνίσταται όμως το πλύσιμο στο χέρι με υγρό σαπούνι και μαλακό σφουγγάρι ώστε να διατηρηθεί η απόδοση της αντικολλητικής επίστρωσης και η εμφάνισή του. Μην αφήνετε φαγητό ή υγρό που περιέχει αλάτι μέσα στο σκεύος για αρκετή ώρα.

Ποτέ μην χρησιμοποιείτε κρύο νερό για να αποθερμάνετε ένα γυάλινο καπάκι.