Τηγάνι Επαγωγικό Πέτρας
Είναι κατασκευασμένο από πρεσαριστό αλουμίνιο 3 χιλ. πάχους. Είναι κατάλληλο για όλες τις εστίες, συμπεριλαμβανομένης και της επαγωγικής. Οι επιστρώσεις γίνονται με την μέθοδο του ψεκασμού, κλείνοντας όλους τους πόρους, με αποτέλεσμα όλα τα σκεύη ακόμα και μετά από παρατεταμένη χρήση να δείχνουν και να συμπεριφέρονται σαν καινούργια, διατηρώντας τις αντικολλητικές τους ιδιότητες στο ακέραιο, για εύκολο καθάρισμα. Η αντικολλητική επιφάνεια είναι ενισχυμένη με ψήγματα γρανίτη και φυσικά μέταλλα που την κάνει ακόμα πιο ανθεκτική σαν πέτρα. Το χέρι είναι soft touch για άνεση στο κράτημα.
Μέγεθος | Τεμάχια | Κωδικός | Barcode | |
---|---|---|---|---|
Νο 20 | 10 | 03.11.20 | 5204118311200 | 4,5 εκ. |
Νο 22 | 10 | 03.11.22 | 5204118311224 | 4,5 εκ. |
Νο 24 | 10 | 03.11.24 | 5204118311248 | 5,0 εκ. |
Νο 26 | 10 | 03.11.26 | 5204118311262 | 5,5 εκ. |
Νο 28 | 10 | 03.11.28 | 5204118311286 | 5,8 εκ. |
Νο 30 | 10 | 03.11.30 | 5204118311309 | 6,0 εκ. |
Υλικό: Αλουμίνιο
Χρώμα: Κόκκινο
Πάχος: 3,0 χιλιοστά
Πριν από την πρώτη χρήση πλύνετε το σκεύος με ζεστό νερό, καθαριστικό υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι. Πριν μαγειρέψετε για πρώτη φορά, αλείψτε το σκεύος με λίγο λάδι ή βούτυρο. Συνιστούμε να επαναλαμβάνετε αυτή την διαδικασία κάθε τόσο έτσι ώστε να διατηρηθεί η ανθεκτικότητα του σκεύους στο μέγιστο.
Για καλύτερα μαγειρικά αποτελέσματα, πάντα να μαγειρεύετε αν είναι δυνατόν σε χαμηλή ή μέτρια φωτιά.
Μην υπερθερμαίνετε το σκεύος όταν είναι άδειο. Το σκεύος έχει κατασκευαστεί για να αντέχει τις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας. Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής προτιμήστε να αφήνετε να κρυώνει προτού το πλένετε με ζεστό νερό. Χρησιμοποιείτε μόνο ξύλινα, πλαστικά ή εργαλεία από σιλικόνη για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της αντικολλητικής επίστρωσης. Μην κόβετε το φαγητό μέσα στο σκεύος με αιχμηρά εργαλεία.
Το σκεύος είναι κατάλληλο για χρήση στο πλυντήριο πιάτων. Συνίσταται όμως το πλύσιμο στο χέρι με υγρό σαπούνι και μαλακό σφουγγάρι ώστε να διατηρηθεί η απόδοση της αντικολλητικής επίστρωσης και η εμφάνισή του. Μην αφήνετε φαγητό ή υγρό που περιέχει αλάτι μέσα στο σκεύος για αρκετή ώρα.