Γάστρα με καπάκι Πυρέξ

Εξαιρετικής ποιότητας αντικολλητική γάστρα απαράμιλλης αντοχής για χρήση στην εστία της κουζίνας και το φούρνο.

Κατασκευάζεται από χυτό αλουμίνιο με ειδική αντικολλητική επίστρωση ελβετικής προέλευσης για φυσικό μαγείρεμα χωρίς λίπη. Το αλουμίνιο είναι καλός αγωγός της θερμότητας και την διαχέει ομοιόμορφα σε όλο το σκεύος και συνίσταται για γάστρες. Ο ειδικός πάτος βοηθάει και επιτρέπει την γρήγορη και ίση κατανομή της θερμότητας στο σκεύος συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας και σε άψογα μαγειρικά αποτελέσματα.

Κατασκευάζεται στην Ιταλία με γνήσιο καπάκι Πυρέξ. Πωλείται σε κουτί πολυτελείας.

 

40x21 4 02.52.40 8010387090428 16 εκ. / 6 λίτρα

Υλικό: Χυτό Αλουμίνιο

Χρώμα: Μαύρο

Πάχος: 5,0 χιλιοστά

Φούρνου

Κεραμική

Ηλεκτρική

Ασφαλές για φαγητό

Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων

Μην το βάζετε κάτω από νερό ενώ είναι ακόμα ζεστό

Ανακυκλώσιμο

 

Πριν από την πρώτη χρήση πλύνετε το σκεύος με ζεστό νερό, καθαριστικό υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι. Πριν μαγειρέψετε για πρώτη φορά, αλείψτε το σκεύος με λίγο λάδι ή βούτυρο. Συνιστούμε να επαναλαμβάνετε αυτή την διαδικασία κάθε τόσο έτσι ώστε να διατηρηθεί η ανθεκτικότητα του σκεύους στο μέγιστο.

Για καλύτερα μαγειρικά αποτελέσματα, πάντα να μαγειρεύετε αν είναι δυνατόν σε χαμηλή ή μέτρια φωτιά.

Μην υπερθερμαίνετε το σκεύος όταν είναι άδειο. Το σκεύος έχει κατασκευαστεί για να αντέχει τις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας. Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής προτιμήστε να αφήνετε να κρυώνει προτού το πλένετε με ζεστό νερό. Χρησιμοποιείτε μόνο ξύλινα, πλαστικά ή εργαλεία από σιλικόνη για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της αντικολλητικής επίστρωσης. Μην κόβετε το φαγητό μέσα στο σκεύος με αιχμηρά εργαλεία.

Το σκεύος είναι κατάλληλο για χρήση στο πλυντήριο πιάτων. Συνίσταται όμως το πλύσιμο στο χέρι με υγρό σαπούνι και μαλακό σφουγγάρι ώστε να διατηρηθεί η απόδοση της αντικολλητικής επίστρωσης και η εμφάνισή του. Μην αφήνετε φαγητό ή υγρό που περιέχει αλάτι μέσα στο σκεύος για αρκετή ώρα.

Για καλύτερη απόδοση να χρησιμοποιείτε εστία με κατάλληλη διάμετρο για το μέγεθος του σκεύους.

Ποτέ μην χρησιμοποιείτε κρύο νερό για να αποθερμάνετε ένα γυάλινο καπάκι.