Ψηστιέρα Γκριλ Τετράγωνη Πέτρα με σπαστό χέρι

Κατασκευάζεται στην Ιταλία από χυτό αλουμίνιο με ειδική αντικολλητική επίστρωση για φυσικό μαγείρεμα χωρίς λίπη. Η αντικολλητική επίστρωση είναι ενισχυμένη με ψήγματα από γρανίτη για απαράμιλλη αντοχή. Ο ειδικός πάτος επιτρέπει την γρήγορη και ίση κατανομή της θερμότητας στο σκεύος συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας και σε άψογα μαγειρικά αποτελέσματα. Με ειδικό χείλος για την ευκολότερη απομάκρυνση του λίπους που κατακάθεται στον πάτο του σκεύους. Με την εγγύηση του ιταλικού οίκου Αntik Ars.

Νο 20x20 12 02.49.20 8010387130209 3,5 εκ.
Νο 28x28 6 02.49.28 8010387130292 4,3 εκ.

Υλικό: Αλουμίνιο

Χρώμα: Μαύρο με στίγματα από γρανίτη

Πάχος: 5,0 χιλιοστά

Κεραμική

Ηλεκτρική

Υγραερίου

Ασφαλές για φαγητό

Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων

Μην το βάζετε κάτω από νερό ενώ είναι ακόμα ζεστό

Ανακυκλώσιμο

Πριν από την πρώτη χρήση πλύνετε το σκεύος με ζεστό νερό, καθαριστικό υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι. Πριν μαγειρέψετε για πρώτη φορά, αλείψτε το σκεύος με λίγο λάδι ή βούτυρο. Συνιστούμε να επαναλαμβάνετε αυτή την διαδικασία κάθε τόσο έτσι ώστε να διατηρηθεί η ανθεκτικότητα του σκεύους στο μέγιστο.

Για καλύτερα μαγειρικά αποτελέσματα, πάντα να μαγειρεύετε αν είναι δυνατόν σε χαμηλή ή μέτρια φωτιά.

Μην υπερθερμαίνετε το σκεύος όταν είναι άδειο. Το σκεύος έχει κατασκευαστεί για να αντέχει τις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας. Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής προτιμήστε να αφήνετε να κρυώνει προτού το πλένετε με ζεστό νερό. Χρησιμοποιείτε μόνο ξύλινα, πλαστικά ή εργαλεία από σιλικόνη για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της αντικολλητικής επίστρωσης. Μην κόβετε το φαγητό μέσα στο σκεύος με αιχμηρά εργαλεία.

Το σκεύος είναι κατάλληλο για χρήση στο πλυντήριο πιάτων. Συνίσταται όμως το πλύσιμο στο χέρι με υγρό σαπούνι και μαλακό σφουγγάρι ώστε να διατηρηθεί η απόδοση της αντικολλητικής επίστρωσης και η εμφάνισή του. Μην αφήνετε φαγητό ή υγρό που περιέχει αλάτι μέσα στο σκεύος για αρκετή ώρα.