Ψηστιέρα Επαγωγική Premium Lava

Το σκεύος είναι κατασκευασμένο από χυτό αλουμίνιο 4 χιλιοστών πάχους για το απόλυτα συμπαγές αποτέλεσμα. Το σκεύος είναι υπενδεδυμένο με την επιτομή των αντικολλητικών επιφανειών «ULTIMATE GRANISTONE», ένα αντικολλητικό σύστημα 3 στρώσεων, το οποίο ενισχύεται και με μία 4τη, ανθεκτική στις γρατζουνιές στρώση, για ακόμη πιο εντατική χρήση. Όλα αυτά με την σφραγίδα της κορυφαίας ελβετικής εταιρίας ILAG. Για περισσότερες πληροφορίες στην αγγλική γλώσσα πατήστε  ΙLAG GRANISTONE DETAILS .

Διαθέτει βιομηχανικό πάτο 4 χιλιοστών πάχους, ανθεκτικό στις πιθανές απότομες μεταβολές θερμοκρασίας, κατάλληλο για όλες τις εστίες συμπεριλαμβανόμενης και της επαγωγικής

Οι επιστρώσεις γίνονται με την μέθοδο του ψεκασμού, κλείνοντας όλους τους πόρους, με αποτέλεσμα όλα τα σκεύη ακόμα και μετά από παρατεταμένη χρήση να δείχνουν και να συμπεριφέρονται σαν καινούργια, διατηρώντας τις αντικολλητικές τους ιδιότητες στο ακέραιο, για εύκολο καθάρισμα.
Το σκεύος διαθέτει αντιολισθητική λαβή soft touch για άνετο και ασφαλές πιάσιμο.
Νο 28 6 07.50.28 5204118750283 5,4 εκ.

Υλικό:  Χυτό Αλουμίνιο

Χρώμα: Μαύρο

Πάχος: 4 χιλιοστά

Επαγωγική

Κεραμική

Ηλεκτρική

Υγραερίου

Αλογόνου

Ασφαλές για φαγητό

Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων

Κατάλληλο για χρήση στο ψυγείο

Μην το βάζετε κάτω από νερό ενώ είναι ακόμα ζεστό

Ανακυκλώσιμο

Πριν από την πρώτη χρήση πλύνετε το σκεύος με ζεστό νερό, καθαριστικό υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι. Πριν μαγειρέψετε για πρώτη φορά, αλείψτε το σκεύος με λίγο λάδι ή βούτυρο. Συνιστούμε να επαναλαμβάνετε αυτή την διαδικασία κάθε τόσο έτσι ώστε να διατηρηθεί η ανθεκτικότητα του σκεύους στο μέγιστο.

Για καλύτερα μαγειρικά αποτελέσματα, πάντα να μαγειρεύετε αν είναι δυνατόν σε χαμηλή ή μέτρια φωτιά.

Μην υπερθερμαίνετε το σκεύος όταν είναι άδειο. Το σκεύος έχει κατασκευαστεί για να αντέχει τις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας. Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής προτιμήστε να αφήνετε να κρυώνει προτού το πλένετε με ζεστό νερό. Χρησιμοποιείτε μόνο ξύλινα, πλαστικά ή εργαλεία από σιλικόνη για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της αντικολλητικής επίστρωσης. Μην κόβετε το φαγητό μέσα στο σκεύος με αιχμηρά εργαλεία.

Το σκεύος είναι κατάλληλο για χρήση στο πλυντήριο πιάτων. Συνίσταται όμως το πλύσιμο στο χέρι με υγρό σαπούνι και μαλακό σφουγγάρι ώστε να διατηρηθεί η απόδοση της αντικολλητικής επίστρωσης και η εμφάνισή του. Μην αφήνετε φαγητό ή υγρό που περιέχει αλάτι μέσα στο σκεύος για αρκετή ώρα.